Goochelshows en entertainment met goochelaar Marco

Magisch TOP entertainment voor 2017!

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

Goochelaar Marco Royal maakt elke show uniek

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

beursgoochelaar

BEURSGOOCHELEN

Publiek trekken met grote impact

Goochelshows en entertainment

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

Verwondering, verbazing en hilariteit

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Magicshows met kwaliteit

SUCCES GEGARANDEERD

Top entertainment 2017

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

ANIMATIE TYPETJES

Hilarisch ontvangst met een animatie typetje

Topvermaak en ideale icebreaker bij binnenkomst: een beveiliger, dronken ober of een lakei als typetje die uw gasten verwelkomt op ludieke wijze. Humor en interactie staan tijdens het ontvangst staan centraal in deze act.

Met animatie typetjes kunt u de drempel verlagen, het ijs breken en het feest bij binnenkomst al laten beginnen. Een komisch begin van uw evenement waarbij uw gasten op een originele, komische en soms bizarre wijze uw feest zullen betreden.

Wedden dat uw gasten met een glimlach het feest tegemoet gaan?

Bel voor meer informatie: 06-47396044

Een typetje maakt uw entree onvergetelijk!
Neem vrijbijvend contact op voor meer info

Beveiliger typetje

Deze beveiliger is dol op z’n werk! Uw gasten zullen dat dan ook zeker merken. Deze hilarische welkomstact is uitermate geschikt bij de ingang van uw feest of evenement. Stelt u zich eens voor: uw gasten komen één voor één binnen maar plots gaat het alarm af wanneer u door het detectiepoort loopt. Beveiliger Marco onderzoekt uw gasten op vreemde voorwerpen en dat is maar goed ook… Marco haalt namelijk de meest vreemde objecten uit de tassen en kleding van uw gasten!

Uw gasten wisten zelf niet eens dat ze zulke vreemde dingen bij zich droegen! Een (nep)pistool in de tas? Hoe komt die daar? Ook krijgen uw gasten nog wat veiligheids instructies mee en na het codewoord en na wat vreemde vragen mogen ze doorlopen. Gelukkig blijkt alles nep te zijn en uw gasten zullen met de eerste glimlach uw evenement tegemoet gaan.

Laatste reacties van klanten

“Bedankt voor het wonderbaarlijke optreden. Iedereen was zwaar onder de indruk!”

Loes Brouwer
Loes BrouwerSBPE

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Niet alleen de kinderen stonden verbaasd, maar ook de volwassen hebben genoten van de interactieve goochelshow.”

Marja Spiegelenberg
Marja SpiegelenbergBasisschool de Diamant

“Het was bizar wat onder de neus van de toeschouwers gebeurde! In één woord fantastisch.”

Rick van de Brink
Rick van de BrinkParc Spelderholt

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Iedereen stond met verbazing te kijken. Niet te begrijpen hoe de trucs werken en wat hebben wij ontzettend genoten!”

Willem Bal
Willem BalDe Woudstee

Dwaze ober

Ronaldo is een nieuwkomer in de horeca. Hij weet er allemaal nog niet zoveel van, maar rent in het wilde rond om iedereen te bedienen en vindt echt alles GEWELDIG! Stuntelend, struikelend, vallend en opstaand begint hij er steeds meer in te komen. Maar of het uiteindelijk nog iets met de horeca te maken heeft? De ober is een aanrader ter verluchtiging van recepties en buffetten, met name als ‘verborgen theaterober’, waarbij de gasten in eerste instantie niet in de gaten hebben dat deze ober niet tot het echte personeel behoort.

Dit maakt deze animatie typetjes act extra bijzonder, want er is een moment dat men deze ober nog serieus neemt, maar twijfelt aan zijn kunnen, tot het moment dat de gasten het doorkrijgen. En dan is de opluchting des te groter. De ober kan op diverse manieren gespeeld worden. Bijvoorbeeld: dronken, slapstick of als luie ober.

Typetje Marco Royal

Lakei typetje

Deze Lakei zorgt voor een entree welke u nog lang zal bij bijblijven. Voordat u als gast het feest tegemoet gaat staat de Lakei gereed om u te verwelkomen en zorgt ervoor dat u tot in de puntjes verzorgd naar binnen gaat. Zijn uw schoenen wel gepoetst? Moet er nog wat afgestoft worden? Zit uw haar goed? Deze Lakei neemt z’n werk wel heel serieus! Onvergetelijke typetjes voor een unieke entree!

Eventueel zorgt Lakei Marco dat u over een ware rode loper loopt. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want over een rode loper lopen is niet zomaar iets, …..nee met stijl laat typetje Lakei u zien hoe uw over de rode loper loopt!

Verwondering en verbazing met Tafelgoochelen
Goochelen met de neus er bovenop!

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.