TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

Verwondering, verbazing en hilariteit

MAGISCH ENTERTAINMENT

Persoonlijk aan tafel bij de gasten

Goochelaar Marco Royal maakt elke show uniek

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Magicshows met kwaliteit

SUCCES GEGARANDEERD

Top entertainment 2017

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Goochelshows en entertainment met goochelaar Marco

Magisch TOP entertainment voor 2017!

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

TAFELGOOCHELEN

Tafelgoochelaar huren? Altijd succes!

Tafelgoochelen is een geliefde vorm van goochelen die ook wel wordt omschreven als close up goochelen of table magic. Met een tafelgoochelaar op uw gelegenheid of evenement bent u ervan verzekerd dat uw gasten versteld zullen staan, zich zullen verbazen en vooral ook veel zullen lachen.

Tafelgoochelaar Marco Royal loopt rond tussen het publiek waarbij de mensen worden vermaakt met interactief magic entertainment. Tijdens het vertonen van de meest uiteenlopende trucs ontstaat er veel hilariteit, verwondering en verbazing wat zorgt voor een onvergetelijke indruk aan uw evenement. Ringen verdwijnen, ballen verschijnen en briefgeld wordt in waarde vermeerderd…of juist vermindered. Gegarandeerd een interactieve show waarbij het publiek letterlijk met de neus er bovenop zit!

Bel voor meer informatie: 06-47396044

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Ideale icebreaker en gangmaker

Met de inzet van een tafelgoochelaar brengt u de juiste sfeer op gang. Mensen zijn verbaasd waarbij er dingen gebeuren die in de werkelijkheid onmogelijk zullen zijn. Hierbij ontstaat er veel humor en hilariteit waarbij niets is wat het lijkt!

Wanneer mensen elkaar nog niet goed kennen op een feest is het Tafelgoochelen een ideale icebreaker. Nadat Marco Royal aan tafel heeft gegoocheld zal de sfeer ontspannen zijn waarbij iedereen de verwondering met elkaar zullen delen. Het tafelgoochelen heeft een hoge entertainment waarde waarbij uw gasten zonder twijfel een onvergetelijke avond zullen ervaren!

Laatste reacties van klanten

“Bedankt voor het wonderbaarlijke optreden. Iedereen was zwaar onder de indruk!”

Loes Brouwer
Loes BrouwerSBPE

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Niet alleen de kinderen stonden verbaasd, maar ook de volwassen hebben genoten van de interactieve goochelshow.”

Marja Spiegelenberg
Marja SpiegelenbergBasisschool de Diamant

“Het was bizar wat onder de neus van de toeschouwers gebeurde! In één woord fantastisch.”

Rick van de Brink
Rick van de BrinkParc Spelderholt

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Iedereen stond met verbazing te kijken. Niet te begrijpen hoe de trucs werken en wat hebben wij ontzettend genoten!”

Willem Bal
Willem BalDe Woudstee

Humor, interactie & vingervlugheid

Marco loopt tijdens het tafelgoochelen met zijn trucs tussen de mensen, van tafel naar tafel! Niets is sterker dan persoonlijk contact met uw gasten. Interactiviteit is daarbij één van de belangrijkste onderdelen waarbij goochelaar Marco Royal door middel van improvisatie zal inspelen op ontstane situaties.

De trucs worden gepresenteerd met veel humor en hilariteit waarbij uw gasten intensief betrokken zullen worden. De verwondering en verbazing van het goochelen zal men noch lang blijven herinneren. Vanzelfsprekend zal Marco ten alle tijden respectvol met uw gasten omgaan. Eventueel te combineren met een Typetje of Ballonvouwen.

Gegarandeerd een succesvol optreden waarbij uw gasten ongetwijfeld versteld zullen staan! Bel voor meer info: 06-47396044.

Goochelaar Marco Royal op een bruiloft
Tafelgoochelaar Marco Royal Magic
Goochelaar Marco Royal Magic Logo
Tafelgoochelen met Goochelaar Marco Royal. Shows voor zowel kinderen als volwassenen
Goochelaar Marco Royal goochelt op een bruiloft
Tafelgoochelen extra info

WELKE LOCATIES ZIJN HET MEEST GESCHIKT?

Alles wat nodig is om het tafelgoochelen tot een succes te maken is het publiek. Dit kan overal zijn, zoals in restaurants, op beurzen, in bedrijfshallen of op feesten. Marco Royal beweegt zich tussen het publiek, of deze nu buiten of binnen zitten. Het tafelgoochelen is zeer flexibel en mobiel omdat er geen speciale verlichting of geluidsversterking nodig is.


HOELANG DUURT EEN OPTREDEN?

De duur van een optreden hangt deels af van het aantal gasten. Per tafel is Marco ongeveer 5 a 10 minuten aan het goochelen waarbij tijdens diverse rondes de hilariteit zal toenemen. Hoe meer gasten, des te langer Marco nodig heeft om iedereen persoonlijk te kunnen benaderen. Er kan vooraf een indicatie van de tijdsduur worden gegeven voor iedere specifieke gelegenheid. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.


SHOW COMBINEREN MET EXTRA OPTIES?

Gegarandeerd succes!

Leer ook goochelen met goochelaar Marco Royal

ANIMATIE TYPETJE

EEN OVERGETELIJK BEGIN VAN UW FEEST

Uw gasten betreden uw feest of evenement met een warm welkom! Marco Royal kruipt ook in de huid van diverse Typetjes. Een beveiliger, lakei of een dronken ober zorgen voor hilarische momenten.

Deze Entréé act zorgt voor een ideale icebreaker waarbij de gezellige sfeer vanaf het begin af aan wordt neergezet. Laat uw gasten verwelkomen op een bijzondere en hilarische wijze.

Kijk op de volgende pagina voor meer informatie: TYPETJES
 

Typetje beveiliger met Marco Royal

BALLONVOUWEN

KLEURRIJK EN LEUK AANDENKEN

Tijdens of na een show krijgen uw gasten een gevouwen creatie mee naar huis als aandenken van uw feest. Marco Royal maakt de mooiste creaties van ballonnen en kan naast het entertainment als goochelaar worden ingezet als extra aanvulling.

Niet alleen voor kindershows is dit sfeervol, maar juist de volwassenen kunnen genieten van de mooie en soms hilarische creaties.

Kijk op de volgende pagina voor meer informatie: BALLONVOUWEN
 

Ballonvouwen met goochelaar Marco Royal

CURSUS GOOCHELEN

LEER GOOCHELEN MET DE MAGICWORKSHOP

Wilt u ook de geheimen van het goochelen ontdekken? Tijdens de cursus goochelen leert Marco Royal u de basiskennis van het goochelvak. U leert een aantal trucs welke u kunt vertonen aan uw collega’s, vrienden of familie. Goochelen is een vak waarbij afleiding en presentatie een belangrijke rol spelen.

Deze interessante workshop zal een leerzame aanvulling zijn waarbij u de kneepjes van het vak zult leren.

Kijk op de volgende pagina voor meer informatie: CURSUS GOOCHELEN
 

Marco Royal geeft goochel cursussen

WERKZAAM DOOR HEEL NEDERLAND

GOOCHELAAR HUREN IN ALLE GROTE STEDEN

Beroepsgoochelaar Marco Royal treedt op door heel Nederland. De optredens zijn breed inzetbaar en geschikt op elke gewenste locatie. In de volgende steden is Marco regelmatig te vinden:

Heeft u evenement op locatie? Neem gerust contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken.
 

Tafelgoochelaar Marco Royal Magicshows

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.