INTERACTIEVE KINDERSHOWS

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Gezellige goochelshows voor kinderen

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Vrolijke kindershow met goochelaar Marco Royal

GOOCHELSHOWS / WORKSHOPS

Iedereen kan leren goochelen

Magicshows met kwaliteit

SUCCES GEGARANDEERD

Top entertainment 2017

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Kindershows

Goochelshows met humor & interactie

Met de vrolijke en gezellige “Mega Magic Goochelshow” bent u verzekerd van een succesvol kinderfeest! De kinderen zullen genieten van verbazing, humor en interactie.

Tijdens de interactieve show worden de kinderen telkens betrokken bij de wonderlijke gebeurtenissen waarbij ze ook ZELF gaan toveren!! De magische toverspreuk zorgt ervoor dat dingen verdwijnen en verschijnen. Soms lijkt het erop dat de goochelaar wel wat hulp kan gebruiken. Gelukkig kunnen de kinderen de goochelaar uitstekend assisteren! Humor en hilariteit tijdens de vele goocheltrucs. Zou alleen de goochelaar kunnen toveren….of toch ook de kinderen? Het lijkt wel of iedereen een beetje tovermagie bezit!

Bel voor meer informatie: 06-47396044

Onvergetelijke goochelshow voor elk kinderfeest
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Shows voor elke doelgroep

In de loop van de jaren heeft Marco Royal een specialiteit ontwikkeld op het gebied van kindershows. Interactie speelt een belangrijke rol bij de goochelshows waardoor zoveel mogelijk kinderen bij de show betrokken zullen worden.

Daarnaast worden de kindershows zo veel mogelijk aangepast aan de leeftijdsgroep en belevingswereld van de kinderen waarbij iedereen zich al snel op zijn/haar gemak zal voelen. Tijdens de shows zullen de kinderen op het puntje van de stoel zitten van hilariteit en verbazing. Marco is niet alleen goochelaar maar ook ballonkunstenaar en acteur tijdens diverse animatie Typetjes.

Laatste reacties van klanten

“Bedankt voor het wonderbaarlijke optreden. Iedereen was zwaar onder de indruk!”

Loes Brouwer
Loes BrouwerSBPE

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Niet alleen de kinderen stonden verbaasd, maar ook de volwassen hebben genoten van de interactieve goochelshow.”

Marja Spiegelenberg
Marja SpiegelenbergBasisschool de Diamant

“Het was bizar wat onder de neus van de toeschouwers gebeurde! In één woord fantastisch.”

Rick van de Brink
Rick van de BrinkParc Spelderholt

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Iedereen stond met verbazing te kijken. Niet te begrijpen hoe de trucs werken en wat hebben wij ontzettend genoten!”

Willem Bal
Willem BalDe Woudstee

Goochelaar met ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche weet u zeker dat u professioneel entertainment in huis haalt. Elke show is uniek waarbij Marco precies weet in te spelen op de reacties van de kinderen. Jong en oud hebben inmiddels kunnen genieten van de vele interactieve shows op feesten en evenementen. Goochelen is niet alleen zijn beroep, maar ook zijn passie!


De kinderen zullen de interactieve goochelshow van Marco Royal zeker niet snel meer vergeten. Bel of mail voor meer info: 06-47396044

Leer ook goochelen met goochelaar Marco Royal
Goochelaar Marco Royal tijdens kindershow
Kindergoochelaar Marco Royal tijdens een optreden van een kinderfeest
Goochelaar Marco Royal Magic Logo
Goochelaar op een kindershow
Kindershows vol verbazing en hilariteit
Kindershows extra info

DE DUUR VAN DE KINDERSHOW

De Mega Magic Goochelshow duurt standaard ong. 50 minuten.
De show kan naar wens worden verlengd door bijvoorbeeld een goochelcursus of ballonvouwen toe te voegen. Alle interactieve kindershows zitten boordevol goocheltrucs, spanning en humor.


VOOR WELKE LEEFTIJD ZIJN DE SHOWS?

De kindershow is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De goochelshows worden aangepast aan de leeftijdscategorie, zodat de show boeiend is voor iedere doelgroep.


GELUID EN DECOR

Voor kleine locaties hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van geluid en decor. Een geluidsinstallatie is wel wenselijk in grotere ruimten. Wanneer u zelf geen dergelijke installatie heeft, dan kan deze in overleg worden aangeleverd. Marco Royal maakt gebruik van een eigen headset / microfoon.


SHOW COMBINEREN MET EXTRA OPTIES?

Hilariteit en gezelligheid

Goochelaar konijn

BALLONVOUWEN

KLEURRIJK EN LEUK AANDENKEN

Tijdens of na een show krijgen uw gasten een gevouwen creatie mee naar huis als aandenken van uw feest. Marco Royal maakt de mooiste creaties van ballonnen en kan naast het entertainment als goochelaar worden ingezet als extra aanvulling.

Niet alleen voor kindershows is dit sfeervol, maar juist de volwassenen kunnen genieten van de mooie en soms hilarische creaties.

Kijk op de volgende pagina voor meer informatie: BALLONVOUWEN
 

Ballonvouwen met goochelaar Marco Royal

CURSUS GOOCHELEN

LEER GOOCHELEN MET DE MAGICWORKSHOP

Wilt je ook de geheimen van het goochelen ontdekken? Tijdens de cursus goochelen leert Marco Royal de kinderen een aantal leuke trucs die ze vervolgens voor familie, vriendjes of op school kunnen vertonen. Stap voor stap legt Marco een aantal belangrijke dingen van de goochelkunst uit. Goochelen is een vak waarbij afleiding en presentatie een belangrijke rol spelen.

Deze interessante workshop zal erg leerzaam zijn en waarbij echte leuke trucs kunnen worden aangeleerd.

Kijk op de volgende pagina voor meer informatie: CURSUS GOOCHELEN
 

Marco Royal geeft goochel cursussen

BASISSCHOLEN

Komt er een speciale dag op uw basisschool? Juf of meesterdag, iemand jarig of viering van een seizoen? In nader overleg kunnen we een speciaal programma samenstellen welke overeenkomt met uw lestijden en leeftijdsgroepen. Beleef de interactieve goochelshows mee vol humor en hilariteit.

Schoolshow

Het komt regelmatig voor dat een zaal van een basisschool te klein is om alle groepen tegelijk bijeen te brengen. In dat geval is het mogelijk om 2 shows te verzorgen voor de onder- en bovenbouw. Beiden shows zijn dan tamelijk identiek maar worden op een ander niveau gebracht waardoor het voor alle leeftijden een hilarische en wonderbaarlijke belevenis wordt.

Tijdens een korte pauze tussen de eerste en tweede show wordt alles opnieuw klaargezet en opgebouwd voor de volgende show.

Een voorbeeld:
09:30 – 10:30 show onderbouw
10:30 – 11:00 pauze/opnieuw opbouwen
11:00 – 12:00 show bovenbouw

Vanzelfsprekend zijn alle tijden in nader overleg in te vullen.

WERKZAAM DOOR HEEL NEDERLAND

GOOCHELAAR HUREN IN ALLE GROTE STEDEN

Beroepsgoochelaar Marco Royal treedt op door heel Nederland. De optredens zijn breed inzetbaar en geschikt op elke gewenste locatie. In de volgende steden is Marco regelmatig te vinden:

Heeft u evenement op locatie? Neem gerust contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken.
 

Tafelgoochelaar Marco Royal Magicshows

Ballonvouwen toevoegen aan de show?
Een kleurrijk en leuk aandenken!

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.