Goochelshows en entertainment met goochelaar Marco

Magisch TOP entertainment voor 2017!

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

Goochelaar Marco Royal maakt elke show uniek

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

beursgoochelaar

BEURSGOOCHELEN

Publiek trekken met grote impact

Goochelshows en entertainment

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

Verwondering, verbazing en hilariteit

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Magicshows met kwaliteit

SUCCES GEGARANDEERD

Top entertainment 2017

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Even voorstellen: Wie is goochelaar Marco Royal?

Goochelaar & Entertainer

Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche staat Marco Royal garant voor geslaagde evenementen vol verbazing, humor en magic entertainment. Elke show is uniek waarbij hij zijn publiek laat genieten van de verwondering, vingervlugheid en onbegrijpelijke professionele trucs.

Hij ontwikkelde diverse shows voor jong en oud waarbij de interactie met zijn publiek het belangrijkste element is. De toeschouwers spelen de hoofdrol…entertainment draait ten slotte om het vermaak van het publiek. Door zijn creativiteit weet Marco op het juiste moment in te spelen op ontstane situaties wat zorgt voor een enorme impact en hilariteit voor zijn publiek. Marco gaat voor kwaliteit en blijft zich continue ontwikkelen in de goochelkunst

Goochelen is niet alleen een vak, het is tevens een passie!

Wilt u óók de magie van dichtbij ervaren?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Passie voor de goochelkunst

De passie voor het goochelen begon op twaalfjarige leeftijd tijdens een bezoek bij een goochelwinkel in de Verenigde Staten. Hij was gefascineerd over de impact van de goocheltrucs die de mensen versteld deden staan. De trucs die hij daar had gekocht vormde de basis van zijn huidige carrière als beroepsgoochelaar. Bij de goochelclub in Nederland bleef Marco actief betrokken bij de laatste ontwikkelingen op goochelgebied en heeft sindsdien opgetreden voor scholen, verjaardagen, verenigingen, bedrijven en vele andere evenementen.

Goochelaar Marco Royal op een bruiloft
Tafelgoochelaar Marco Royal Magic
Goochelaar Marco Royal Magic Logo
Tafelgoochelen met Goochelaar Marco Royal. Shows voor zowel kinderen als volwassenen
Goochelaar Marco Royal goochelt op een bruiloft

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat  u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Wilt u een ludieke binnenkomst voor uw gasten?
De ideale iceabreaker met een TYPETJE als entréé